top of page
IMG_8924_edited.jpg
Design uten navn.png

PRISER

HER FINNER DU PRISER.. FINN DEN PERFEKTE BEHANDLING FOR DEG! BRUK SNARVEIEN UNDER VED Å TRYKKE PÅ BILDET AV ØNSKET BEHANDLING, SCROLL NEDOVER FOR ALLE PRISENE.

SNARVEI: 
Trykk på bildet eller knappen du ønsker å vite mer om. Eller scroll nedover for hele listen.

IMG_4761.jpeg
Makeup.jpg
IMG_2242.JPG
IMG_4283.jpeg
IMG_9648_edited.jpg

Studentrabatt 15% på tjenester før kl.13.00 (man-fre), ved fremvisning av studentbevis.
Gjelder kun tjenester innen frisør tjenester, utenom hårextentions.

FRISØR

KLIPPE MENY

EASY PEASY                      750KR

 

Her går vi rett på sak og klipper håret. Dette er for herreklipp eller damer som ønsker å kun klippe tuppene, uten styling. Har du veldig tykt hår, velger du tjenesten hårklippen. 

HÅRKLIPPEN                       1050KR

 

Her starter vi med å finne ut hvilke frisyre du ønsker, om du ønsker en helt ny frisyre eller vedlikeholde den du har. Denne klippen er også for den nøye herreklippen. Vi starter med en hårvask og hodebunnsmassasje. Klipper håret på vått og tørt hår. Avslutter behandlingen med lett styling av håret. ​

SPA FØLELSEN                   1650KR

 

Denne behandlingen er en blanding mellom hårklipp og SPA. Vi starter behandlingen med en god samtale om hvilke frisyre du ønsker. I vasken får du en dypvirkende kur tilpasset ditt hår og en god hodebunnsmassasje. Behandlingen avsluttes med styling av håret. 

Studentrabatt 15% på tjenester før kl.13.00 (man-fre), ved fremvisning av studentbevis. Gjelder kun tjenester innen frisør tjenester, utenom hårextentions.

FARGE MENY

COLOR ROOTS     1650kr

4-8 ukers ettervekst

​Denne behandlingen er for fargekunder som tar etterveksten sin jevnlig. Rundt 4-8 ukers mellomrom. Vi starter behandlingen med en samtale om ønsket bunnfarge. Setter i fargen. Fargen må virke i alt fra 20-35 min. Behandlingen avsluttes med vask, føn og lett styling av håret. 

 

+ klipp = 2350 kr totalt

LONG ROOTS       1950kr

Lengre enn 9 ukers ettervekst

Vi starter med en samtale for å finne riktig ettervekstfarge. Her fokuserer vi kun på bunnfargen. Siden etterveksten er lang må vi bruke en teknikk som tar lengre tid, for å få et jevnt resultat og bruke mer farge. Virketiden på fargen tar rundt 20-35 min.  Behandlingen avsluttes med føn og lett styling av håret. 

 

+ klipp = 2650kr totalt

COLOR REFRESH 2350KR

For deg som har en ettervekst og ønsker å friske opp fargen uti lengdene, på det allerede tidligere fargete håret. Det er for å friske opp hele hårfargen, som er perfekt hvis fargen i lengdene har falmet. I vasken inkluderer vi kur. Behandlingen avsluttes med føn og lett styling av håret. 

 

+ klipp = 3050kr totalt

NEW COLOR        3000kr

For deg som ønsker en helt ny hårfarge over hele håret. Her har vi en god samtale før vi starter for å finne ut om hva du ønsker. Vi ser gjerne på inspirasjonsbilder. Ønsker du en mørkere farge, så kan vi begynne med en gang. Ønsker du å få et hakk lysere hårfarge, så må vi ta en avfarging. Hvis du har ingen hårfarge i håret fra før av, så kan vi gå rett på farging av håret. Vi tar en kur i vasken, for gi et mer glansfullt og pleiende resultat. Avslutter behandlingen med hårstyling.

+ klipp = 3700kr totalt

+ avfarging 1 t = 1000kr ekstra 

OBS: Her fokuserer vi kun på farge, ingen lysning, striper eller bleking. Ønsker du behandlinger med lysning, striper eller bleking, se under på "Blond Meny" eller "Kombo Meny: farge + striper" 

Studentrabatt 15% på tjenester før kl.13.00 (man-fre), ved fremvisning av studentbevis. Gjelder kun tjenester innen frisør tjenester, utenom hårextentions.

BLOND MENY

QUICK FIX           1800kr

En mellombehandling med fokus på å lysne skill og front. Maks 10 folier totalt.

Behandlingen avsluttes med føn av håret.

 

Ønsker du gloss/korrigeringsfarge?

Da kommer dette på 500kr ekstra.

ROOT FIX            

FOLIE HALVT HODE:          2550kr

FOLIE HELE HODE:             3050kr

Fokuserer på etterveksten din (max 5 mnd) med en av teknikkene: foliestriper, foilayage, balayage eller helbleking. I vasken utføres en gloss i hele håret, for å få ønsket farge på det lysnete håret og friske opp lengdene. Behandlingen inkluderer en styrkende kur. Behandlingen avsluttes med føn og lett styling av håret.

BLONDE FIX         3650kr

SIGNATUR BEHANDLING MEDIUM

Denne behandlingen er for deg som ønsker å fikse etterveksten og å friske opp lengdene med noen mørkere eller lysere striper. Mørkere striper for mer dybde og naturlig spill. Lysere striper for lysere preg på håret. Vi bruker en eller flere av teknikkene; foliestriper, foilayage eller balayage. Ønsker du folier i etterveksten tett-i-tett? Det koster 500kr ekstra, pga. ekstra tid og produkt. . I vasken utføres en gloss, for å få ønsket farge på det lysnete håret og avsluttes med en styrkende kur. Behandlingen inkluderer en rask stuss. Ny frisyre koster 300kr ekstra. Avslutter behandlingen med føn og styling av håret.

NEW BLONDE     4500kr

SIGNATUR BEHANDLING STOR

New blondie er for deg som ønsker å bli lysere i hele håret eller har ingen striper/bleking i håret fra før av. Her har vi en god samtale før vi starter for å finne ut hva du ønsker og ser gjerne på inspirasjonsbilder, imens vi tar en lett trim av tuppene. Vi striper hele lengder av håret ditt. Vi bruker en eller flere av teknikkene; foliestriper, foilayage, balayage eller helbleking. I vasken utføres en gloss, for å få ønsket farge på det lysnete håret og avsluttes med en kur.  Behandlingen avsluttes med føn og styling av håret.

OBS: Her fokuserer vi kun på lysning, striper eller bleking. Eventuelt noen mørke striper i behandlingen "blonde Fix". Ønsker du behandlinger med farge? Se over på "Farge Meny". Eller ønsker du å farge håret og ta striper samtidig? Se under på "Kombo Meny: farge + striper".

Studentrabatt 15% på tjenester før kl.13.00 (man-fre), ved fremvisning av studentbevis. Gjelder kun tjenester innen frisør tjenester, utenom hårextentions.

KOMBO MENY: FARGE + STRIPER

FARGE + STRIPE BUNN     

FOLIE: FOKUS PÅ SKILL OG FRONT        2350kr

FOLIE: HELE HODE                                 2850kr

Her fokuserer vi på å ordne etterveksten din + tilføre noen ekstra striper i bunn og front (max 10 folier). Vi bruker en eller flere av teknikkene: foliestriper, foilayage, balayage eller reverse balayage. I vasken utføres en gloss og styrkende kur. Behandlingen avsluttes med føn og lett styling av håret. 

+ klipp til folie: skill og front: 3050kr totalt

+ klipp til folie: hele hode: 3550kr totalt

FARGE BUNN & SPILL         3250kr

Her fokuserer vi på å ordne etterveksten din + tilføre noen ekstra striper i lengdene for å skape spill i håret. Vi bruker en eller flere av teknikkene: foliestriper, foilayage, balayage eller reverse balayage. I vasken utføres en gloss og kur. Behandlingen avsluttes med føn og styling av håret. 

+ klipp: 3950kr totalt

BLI HELT NY                        4900kr 

Ny hårfarge over hele håret + setter i striper i hele lengder, for spill og lysere lengder. Her starter vi med en god samtale for å finne ut om hva du ønsker. Vi ser gjerne på inspirasjon igjennom bilder. Vi starter behandlingen med å sette i fargen først. La den virke ferdig. Deretter vask og føn. Vi setter deretter i stripene/spillet i lengdene, for mer oversikt og ta vare på håret. I vasken utføres en gloss og kur. Behandlingen inkluderer klipp. Avslutter behandlingen med føn og styling av håret.

Studentrabatt 15% på tjenester før kl.13.00 (man-fre), ved fremvisning av studentbevis. Gjelder kun tjenester innen frisør tjenester, utenom hårextentions.

HÅREXTENTION MENY

KONSULTASJON 30 MIN   GRATIS

 

Konsultasjon for Hairtalk tape extention for å finne hvilke lengde, tykkelse og farge du trenger. Vi bestiller deretter håret og tar 1 uke å få tape extensionet. Vi finner en time sammen med deg for å sette på håret.

HEVE OPP TAPE 1-2 PK       1650kr

Her skal vi heve opp eksisterende Hairtalk tape extentions - 1 til 2 pk. Vi starter med å ta av ditt tape extention og går rett til vasken for å rense håret ditt. Her gir vi deg en god hodebunnsmassasje, som er godt etter en stund med extentions i håret. Imens håret lufttørker, setter vi på ny teip på ditt eksisterende Hairtalk extentions. Vi føner håret ditt og så setter på tape extentionet ditt igjen. 

 

Ønsker du nytt hår, gjerne ta kontakt for en konsultasjon før timen. Slik at vi kan bestille inn nytt hår.

HEVE OPP TAPE 4 PK            2150kr 

Her skal vi heve opp ditt eksisterende Hairtalk tape extention, 4 pk. Vi starter med å ta av ditt tape extention og går rett til vasken for å rense håret ditt. Her gir vi deg en god hodebunnsmassasje, som er godt etter en stund med extentions i håret. Imens håret lufttørker, setter vi på ny teip på ditt eksisterende Hairtalk extentions. Vi føner håret ditt og så setter på tape extentionet ditt igjen. 

 

Ønsker du nytt hår, gjerne ta kontakt for en konsultasjon før timen. Slik at vi kan bestille inn nytt hår.

MAKEUP & HÅR

MAKEUP MENY

NATURAL MAKEUP         1000kr

Veldig naturlig sminke med noe markering av ansiktstrekk og øyne.

 

Ta med egen maskara. ​

PARTY PEOPLE                       1500kr

Festsminke til kvelden. Markert sminkelook med fokus på øyne og hud. Inkludert løsvipper. 

 

Ta med egen maskara.

FESTENS MIDTPUNKT          2000kr

Denne sminken som skal holde i flere timer. Være fin på dagtid og som på kveld. Inkluderer løsvipper.

 

Ta med egen maskara.

HÅRSTYLING MENY

KRØLLER                                750kr

Krøller håret med rettetang eller krølltang.

HALVT OPP HALVT NED        1100kr

Her krøller eller bølger vi håret. Setter halvparten av håret opp med en detalje av fletter eller tvinnet bakover. 

Kom med tørt nyvasket hår eller vasket dagen før. 

OPPSETNING                       1500kr

Denne hårstylingen er for deg som ønsker at frisyren skal holde lenge. Den beste måten er å sette opp håret i en oppsetning. 

 

UTDRIKNINGSLAG

MAKEUP PÅ "BRIDE TO BE"                           2000kr

MAKEUP & HÅRSTYLING PÅ "BRIDE TO BE"  3000kr

Her fokuserer vi på å style bruden, imens resten av utdrikningslaget kan slappe av i salongen. Ønsker dere utdrikningslag makeupkurs? Trykk HER for mer informasjon og priser.

BRYN & VIPPER

BRYNSFORMING   570kr

Brynsforming er en behandling som inneholder farging av bryn og napping og/eller voksing av bryn. 

- farge vipper: +200kr

- vokse overleppe: +200kr

BRYNSLAMINERING   850kr  

 

Brynslaminering er en behandling der vi grer hårene i ønsket retning og holder den formen i opptil 6-8 uker. Behandlingen utføres i et behandlingsrom liggende på en behagelig benk. Inkluderer farge på brynene.

 

VIPPELØFT            990kr

Vippeløft er en behandling der vi bøyer øyevippene i ønsket retning. Formen holder i opptil 6-8 uker. Behandlingen utføres i et behandlingsrom liggende på en behagelig benk. Inkluderer farge på brynene.

 

OBS: Første ganger du prøver farge, brynslaminering eller vippeløft? Ta kontakt for allergitest, da vi må gjøre dette minst 72 timer før timen din.

BRYNSLAMINERING & VIPPELØFT   1650kr

Her får du både gjort brynslaminering og vippeløft samtidig. Det er en perfekt behandling for deg som ønsker en brynsløft og voluminøse naturlige vipper.  Brynenehårene formes i ønsket retning og vippene får ønsket bøy. Begge behandlingene holder i opptil 6-8 uker. Inkluderer farge på bryn og vipper.

 

KORTE BEHANDLINGER

FARGE BRYN                         350kr

FORM AV BRYN                      400kr

FARGE VIPPER                             350kr

VOKSE OVERLEPPE               300kr

FARGE BRYN & VIPPER         550kr

BRUDESTYLING

BRUDESTYLINGSPAKKE 2024      10 000kr

 

- Brudemakeup og hårstyling på bryllupsdagen

- Prøvetime i salongen i januar/feburar

- 4 timer på bryllupsdagen

- Styling av forlover/e, mor eller gjest, hvis tiden er tilstrekkelig. Vi har oftest tid til makeup og hår på en person eller makeup eller hår på to personer. Dette planlegger vi på prøvetimen.

STYLINGSTED

I SALONGEN ELLER BERGEN SENTRUM                               GRATIS

I BERGEN    500kr

INNEN 30 MINUTTERS KJØRING 

BERGEN OMEGN        1000kr

OVER 30 MINUTTERS KJØRING. TA KONTAKT FOR PRIS.

KURS

MAKEUP KURS

PRIVAT MAKEUPKURS                                 2000kr

Vi starter kurset med en samtale om hva du vil være om, og så legger opp kurset derfra. Ta med din egen maskara.

MAKEUPKURS 4-6 PERSONER      750kr per pers.

Makeupkurs for en gruppe. Vi viser en sminkedemo på en av dere, og forklarer godt underveis. Imens sminkedemoen holder på, så kan dere andre prøve ut litt av sminken på dere selv, om ønskelig. Vi svarer på spørsmål underveis og etter sminkingen.

UTDRIKNINGSLAG

MAKEUPKURS OPPTIL 10 PERSONER             4000kr

MAKEUPKURS OPPTIL 10-20 PERSONER      6000kr

Vi tilbyr sminkekurs for utdrikningslag, der vi går igjennom en sminkedemo på bruden. De andre i utdrikningslaget kan se på demoen eller sminke seg selv imellomtiden, Vi lager forskjellige stasjoner med sminke, og legger ut utvalgte koster på hver stasjon. 

Mat og drikke kan taes med.

Ta kontakt for å bestille time en fredag eller lørdag.

HÅRKURS

FLETTE KURS                                                   1500kr

Vi lærer deg, og eventuelt din partner, å flette håret til barnet ditt. Vi finner nivået du ligger på, og legger kurset opp derfra. Vi lærer vekk teknikkene: vanlig flette, pariserflette og fossefallsflette.

bottom of page