top of page
IMG-6975.JPG

Heihei

Mitt navn er Nathalie Valderhaug Linde. Jeg jobber her på Stylingspot som makeupartist, hårstylist, bryns- og vippestylist. Jeg har tre barn på 7, 4 og 2 år sammen med mannen min Arild. Jeg er en veldig kreativ person og elsker å lage ulike kreasjoner i form av sying, strikking, hekling og annet håndarbeid. Viser denne siden av meg på Instagram kontoen: "toomanyhobbys". Mote og musikk er også store interesser. Mer om min historie lengre nede. 

  • @makeupartist_nathalielinde

MIN HISTORIE & CV

Jeg fikk mitt fagbrev som makeupartist og stylist i 2009 ved Face Stockholm Makeup school i Bergen. Året etter studerte jeg musikk i London, og da jeg flyttet tilbake til Bergen året etter fikk jeg jobb på TV2, Face Stockholm og Mac Cosmetics som frilanser. Jeg har også jobbet med Bergen Nye opera siden studiestart i 2008.

 

Etterhvert som årene gikk ble jeg fast ansatt i TV2 som sminkør og hårstylist, men jeg har alltid drevet med frilansoppdrag utenom, som brud, foto, kursing og undervisning. Jeg har jobbet jevnt som en av lærerene og kursholderene ved Face Stockholm makeup school og i seinere tid Face makeup school både i Oslo, Bergen og Kristiansand. Jeg har også undervist ved Frisør og hudpleie instituttet i Bergen. Hovedfokuset mitt er beautymakeup og kreativ makeup.

 

I 2017 kurset jeg meg i Microblading og har alltid hatt en stor lidenskap for bryn og brynsstyling. I salongen utfører jeg for det meste brynslaminering, vippeløft og brynsforming. Jeg jobber som regel 1 dag i uken på Stylingspot, og tilbringer resten av tiden min stort sett på TV2 og med bruder, foto og private oppdrag.l,

bottom of page