top of page
120819958_3742956529061239_5868230012254300722_n.jpg

Heihei

Mitt navn er Ingrid. Jeg jobber her på Stylingspot som frisør og makeupartist. Jeg er halvt Italiensk. Jeg elsker å reise, og prøver å reise flere ganger i året. Hver sommer prøver jeg å reise til Italia for å besøke familien min der, i minst 3 uker. Jeg bor i Sandviken og liker å gå turer i nærområdet, med venner. 

  • @ingridstasi

MIN HISTORIE & CV

Jeg ble utdannet makeupartist og stylist fra Face Stockholm Makeup School i 2009. Etter sminkeutdannelsen tok jeg frisørutdannelsen via Frisør og Hudpleie instituttet. Jeg gjorde min læretid hos Think Hair Wear Fløyen og fikk svennebrevet i 2012. Jeg jobbet videre på Think Hair Wear Fløyen på deltid og fikk deltidsjobb på Den Nationale Scene på maskeavdelingen. To ganger i året jobbet jeg også for Bergen Nye Opera. Etter flere år hos Den Nationale Scene som frisør og makeupartist, bestemte jeg meg for å utdanne meg som Maskør og parykkmaker via Den Nationale Scene.

 

Nå jobber jeg på Stylingspot på deltid, som frisør og makeupartist. Jeg er maskørleder på Bergen Nye Opera i Grieghallen, der jeg bestemmer sminken og forbereder til forestillingene. Jeg har også maskøransvaret for Det Vestnorske Teateret i Bergen. Jeg jobber i tillegg på TV2, som ekstra engasjert.

 

Jeg jobber stort sett 1 gang i uken hos Stylingspot. Resten av tiden gjør jeg oppdrag innen film og tv-serie. Pluss forberedelser til de fremtidige forestillingene på Bergen Nye Opera og Det Vestnorske Teateret. Jeg lager parykker, løshår og barter til forestillingene. Under forestillingene gjør jeg makeup og hårstyling på skuespillerne og sangerne.

 

Kurs: 

  • Balayage, Reverse balayage og Foilwork Advanced kurs av Lotte Myrseth.

  • Tape extentions kurs av Hairtalk 

bottom of page