top of page

Golden Globes inspirasjon

Favoritt hårstyling og makeup fra Golden Globes, fra mandag 8 januar ✨ Disse eventene er den perfekte måten å se hva som blir populært i 2024! Det er ofte makeupartistene og hårstylistene til kjendisene som setter standarden for det nye året.


Vår topp 10 - Golden Globes looks:


1. Margot Robbie: Nydelige løst hår med myke krøller. Sminken fremhever den naturlige skjønnheten hennes, med en rosatonet finish.


2. Hailee Steinfeld: Den tidløse Audrey Hepburn inspirert oppsetningen. Denne håroppsetningen er så populær i 2024: høy oppsetning med luggen hengene nede. Sminke har en matt finish, med klassisk eyeliner og rosatonete detaljer.


3. Taylor Swift: Full pannelugg med myke løse krøller. Tett pannelugg er veldig populært i 2024! Sminken fokuserer på å fremheve øynene og en nydelig farge på leppene.


4. Greta Lee: Som «Glamour» magasinet skriver: «A silky shiny old Hollywood bob». Det kunne ikke blitt bedre beskrevet! Bob er også veldig «in» i 2024! Sminken er en naturlig og glowy look, med en fin dus og sheer leppestift.


5. Jennifer Lopez: Hun gikk også for hollywood krøller. Sminken har en nydelig bronzy look over seg!


6. Issa Rae: En nydelig sleek look, men en større tekstur (en nesten flettet finish) oppsetning bak. Sminken fremhevet hennes fine øyne med en gull øyenskygge.


7. Elizabeth Olsen: En fin kombinasjon mellom sleek hår og løse myke fine krøller. Perfekt måte å få håret bak ørene, men likevel ha det løst og mykt bak! Sminken hadde en rosa/rød finish, og leppestiften gjorde susen.


8. Julia Schlaepfer: Den populære fine og høye oppsetningen, men en sleek finish + midtskill. Sminken hadde en mer «sminket» finish, men på en veldig fin måte. Nydelige toner av bær-farger på øyene og leppene.


9. Oprah Winfrey: Hun gikk også for Hollywood krøller, med mer definerte krøller enn de andre. Sminken hennes er rett og slett nydelig. Spesielt den lilla øyenskyggen til øynene hennes!


10. Reese Witherspoon: En nydelig og myk halv oppsatt hårstyling! Sminken fokuserer på øynene, sammen med en lys rosatonet leppestift.Kilder og bilder fra: https://www.glamourmagazine.co.uk

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page