IMG_1983.JPG

KURS

 

PRIVAT MAKEUPKURS

1500 kr, 2 timer

Ta med deg det du bruker hjemme av sminke, pluss vi bruker sminken vi har i salongen. Så kan vi se hva du har og om du kan bruke det videre og prøve ut salongens sminke også. Seline sminker halve ansiktet ditt imens hun forklarer hva hun gjør og hvordan, og så sminker du andre halvsiden. Slik får du prøvd ut teknikkene med en gang og lettere å huske hvordan det gjøre når du kommer hjem.

PRIVAT HÅRKURS

1500 kr, 2 timer

Ta med deg det du bruker hjemme av stylingjern og produkter, pluss vi bruker det vi har i salongen. Så kan vi se hva du har og om du kan bruke det videre og prøve ut salongens hårting også. Seline gjør håret på halve håret ditt imens hun forklarer hva hun gjør og hvordan, og så gjør du andre halvsiden. Slik får du prøvd ut teknikkene med en gang og lettere å huske hvordan det gjøre når du kommer hjem.

MAKEUPKURS FOR 5-10 PERS

350 kr per pers, 2-2,5 timer

Makeupkurs for dere som ønsker litt mer tips til sminke. Seline gjør demo på en person, imens hun forklarer hva hun gjør og hvordan. Dere kan stille spørmål imens hun holder på. Etter sminken kan dere se litt på sminken Seline har brukt og spørre henne om tips ang. farge og produkter som passer til deg. Hun kan skrive ned de produktene du vil prøve selv.

Perfekt for utdrikningslag!

MAKEUPKURS FOR 4-6 PERS

550 kr per pers, 2,5-3 timer

Makeupkurs for dere som ønsker å se en sminkedemo, pluss prøve ut på dere selv etterpå. Der Seline går rundt og hjelper dere imens dere prøver ut looken Seline lagde på den ene personen.

PRIVAT FLETTEKURS FOR
MOR/FAR & BARN

1000 kr, 1,5 time

Ta med deg barnet ditt, slik at dere kan prøve ut sammen. Dette er for dere som ønsker å lære noen ekstra fletteteknikker, som dere kan gjøre på barnet/barna deres. Seline lærer dere ulike teknikker.

FLETTEKURS FOR EN GRUPPE FORELDRE & BARN

350 kr per forelder, 2 timer

Ta med deg barnet ditt, slik at dere kan prøve ut sammen. Pluss vær en gruppe med foreldre som ønsker å lære noen ekstra fletteteknikker, som dere kan gjøre på barna deres. Seline lærer dere ulike teknikker. Lurt hvis alle er på ca samme nivå når det kommer til flettekunnskaper, men for de som tar ting fort får lære litt vanskeligere fletter.

For mer informasjon, ta kontakt! Bare privat makeupkurs og hårkurs som kan bestilles over nettbookingen vår. Alle de andre må man ta kontakt for å bestille. Kursene skjer i salongen og salongen blir lukket for anledningen. Forfriskninger blir servert.

988 70 056

Nygårdsgaten 41, 5008 Bergen, Norway

  • Facebook
  • Google Places
  • Instagram
  • YouTube

©2019 by Stylingspot. Proudly created with Wix.com