top of page

OM OSS

Stylingspot åpnet i 2017 og er Bergens første stylingsalong. Salongen er inndelt i forskjellige soner som også flyter sømløst i hverandre. Sonene består av hår, makeup og negler, og et behandlingsrom for vipper og bryn. Eier Seline Bjørseth, som selv er frisør og makeupartist, startet salongen for å kunne tilby alle skjønnhetstjenestene i en salong. For å tilby flest mulig stylingtjenester under samme tak. I dag består glamsquadet av Ingrid, Nathalie og Seline. Vi er 3 engasjerte kvinner som sammen tilbyr et spredt spekter av makeup, frisør, negler, vipper og bryn. Ifølge kundene våre føles salongen som hjemme, med avslappende atmosfære, tidsriktig interiør og et overdådig sminkespeil.

 

Vi fører hårprodukter fra Moroccanoil, Paul Mitchell Awapuhi, Hairtalk og Olaplex. Vi tilbyr også babyliss sin fønbørste og mini stylingjern som volumtang (kreppetang) og rettetang.

120790773_782899132595760_34029795518969

SELINE

Frisør, Makeup, Hårstyling, Brudestyling,
Hairtalk extentions, Shellac

Seline er i mammaperm til 11. April 2023.

 

Seline er eier og daglig leder av Stylingspot. Hun er utdannet makeup-artist og frisør, pluss har hun ekstra kurs innen balayage, tape exentions og shellac. Hun har spesialisert seg innen beauty, hårstyling og brudestyling. Hun har jobbet som frisør i 6 år og makeup artist i 9 år. Hun har jobbet tidligere på TV2, Den Nationale Scene og Sparkjøp. Hun gjør også oppdrag innen makeup og hårstyling, for Bergen storsenter, Fotograf Pernille Sommer, Fotograf Wide in Wonder, m.m. 

120819958_3742956529061239_5868230012254

INGRID

Frisør, Makeup, Hårstyling, Brudestyling, Parykker,

Hairtalk extentions, Shellac

Ingrid jobber deltid hos oss og resten av tiden jobber hun på oppdrag utenom salongen. Ingrid er utdannet makeup-artist, frisør og parykkmaker. Hun har også ekstra kurs innen tape extentions og shellac. Ingrid har jobbet som frisør i snart 11 år og jobbet tidligere hos Think Hair Wear Fløyen, og det var der hun tok lærlingstiden sin. Ingrid har jobbet tidligere på TV2 og mange år på Den Nationale Scene. Hun gjør også oppdrag innen makeup og hårstyling og har vært i samarbeid med flere fotografer, pluss gjort mye innen film og kortfilmer.

IMG-6975.JPG

NATHALIE

Makeup, Hårstyling,

Bryn, Vipper, 

Brudestyling

Nathalie er makeupartist, brynstylist og hårstylist, pluss har hun ekstra kurs innen vippeløft. Hun tilbyr også brudestyling. Hun jobber til vanlig på sminkeavdelingen på TV2, og er fagansvarlig der. Hun gjør også oppdrag innen makeup og hårstyling og har jobber på Operaen i Bergen, for magasinet til Vestkanten, vørt makeup kursholderpå en makeup skole i Bergen, m.m.

bottom of page