OM OSS

Stylingspot åpnet i 2017 og er Bergens første stylingsalong. Salongen er inndelt i forskjellige soner som også flyter sømløst i hverandre. Sonene består av hår, makeup, negler og vipper. Eier Seline Bjørseth, som selv er frisør og makeupartist, startet salongen for å kunne tilby alle skjønnhetstjenestene i en salong. For å tilby flest mulig stylingtjenester under samme tak. I dag består glamsquadet av Ingrid og Seline. Vi er 2 engasjerte kvinner som begge er utdannet frisør og makeupartist. Ifølge kundene våre føles salongen som hjemme, med avslappende atmosfære, tidsriktig interiør og et overdådig sminkespeil.

 

Vi fører produkter fra Moroccanoil, Paul Mitchell Awapuhi og Olaplex.

SELINE

Frisør, Makeup, Hårstyling, Brudestyling,
Hår exentions, Vipper, Shellac

Seline er eier og daglig leder av Stylingspot. Hun er utdannet makeup-artist og frisør, pluss har hun ekstra kurs innen balayage, tape exentions, klassisk vippe-extentions, LVL vippeløft og shellac. Hun har spesialisert seg innen beauty, hårstyling og brudestyling med 7 års erfaring. Hun har jobbet tidligere på TV2 og på Den Nationale Scene. Hun gjør også oppdrag innen makeup og hårstyling, for Bergen storsenter, Sparkjøp, Fotograf Pernille Sommer, Fotograf Wide in Wonder, m.m.

INGRID

Frisør, Makeup, Hårstyling, Brudestyling, Hår extentions, Shellac

Ingrid jobber deltid hos oss og resten av tiden jobber hun på Den Nationale Scene på maske avdelingen, pluss oppdrag utenom der igjen. Ingrid er utdannet makeup-artist, frisør og parykkmaker. Hun har også ekstra kurs innen tape extentions og shellac. Ingrid har jobbet som frisør i snart 10 år og jobbet tidligere hos Think Hair Wear Fløyen, og det var der hun tok lærlingstiden sin. Ingrid jobber av og til hos TV2 og vært i samarbeid med flere fotografer, pluss gjort mye innen film og kortfilmer.

ADDRESSE

Nygårdsgaten 41

5008 Bergen

KONTAKT

©2020 Stylingspot

Facebook.png
Instagram.png

ÅPNINGSTIDER

Mandag - fredag 10-18*
Lørdager etter avtale

*Stengt ved oppdrag

Stylingspot logo