top of page

FRISØR

IMG_7008.jpeg

FRISØR BEHANDLINGER

KLIPP

Vi tilbyr 3 forskjellige typer klippebehandlinger. Hver behandling starter med en samtale om hva kunden ønsker, om det er å klippe mye av håret eller kun noen centimeter. Vi kommer gjerne med anbefalinger, men vi hører alltid på hva kunden ønsker og jobber utifra det. Det viktigste er at kunden føler seg komfortabel med hårklippen!

BLONDT HÅR

Denne kategorien er for deg som ønsker å bli lysere, Enten ved å få spill i håret, få striper, balayge eller bli helt blond. 

HAIRTALK TAPE EXTENTIONS

Vi kan tilby 3 forskjellige uttrykk via tape extentions: tykkelse, lengde eller fylde kun der det trengs. Hairtalk sitt hår kommer fra donor, og utviklet til ferdig produkt på en bærekraftig måte. Håret består av 100% ekte indisk menneskehår. Les mer om Hairtalk tape extention via knappen under. 

FARGE

Farge håret er alt fra å farge kun etterveksten til å farge hele håret med flere forskjellige farger. Men fellesnevneren er at det er ingen lysning av håret. Vi kan virkelige leke oss med forskjellige nyanser som kopper, rødt, magohny eller lilla nyanser. Vi kan også gå den naturlige veien og velge en varm eller kald farge, hvis det er ønskelig. Dette finner vi ut av sammen, gjerne ved å se på bilder. 

KOMBO AV FARGE/STRIPER

Komboen er en kombinasjon av farge og striper/lysning. Den perfekte komboen er for å bli helt ny på håret. Eller sette i noen ekstra striper i ditt allerede fargete hår, for å skape spill. 

OLAPLEX 

Olaplex er en del av våre blondt hår behandlinger. Det er et styrkende produkt som hjelper håret å bli sterkere, sunnere og mer glansfullt. Les mer om den viktige tilleggs behandlingen, ved å trykke på knappen under.

bottom of page