top of page

Heihei

Mitt navn er Seline Bjørseth Hauge. Jeg er eier av Stylingspot. Jeg er mamma til min nydelige sønn på 1 år og hundemamma til en gyldenbrun Cavalier King Charles Spaniel på 6 år. Jeg giftet meg med Didrik i april 2021 under pandemien, men vi ble sammen i 2010. Utenfor jobben liker jeg å være med familien min, venner, strikke, gjøre DIY prosjekter og organisere ting. Mer om min historie lengre nede. 

  • @selinebjoerseth

MIN HISTORIE

Det jeg liker best å gjøre er farging av hår, bleking (foliestriper, balayage, foilayage), brudestyling og fotoshoots. 

Reisen min begynte i 2012, rett etter videregående skole. Da begynte jeg på Face Stockholm Makeup School for å bli utdannet makeupartist . Det skulle egentlig være et friår, men fant fort ut at dette ville jeg drive med. Etter ferdig utdannet makeupartist fikk jeg jobb på teateret i Bergen, "Den Nationale Scene" og der jobber jeg deltid i 6 år og jobbet som vikar på sminkeavdelingen på TV2 i 3 år.  I løpet av disse årene ønsket jeg mer hårkunnskaper, så derfor tok jeg utdannelsen som frisør på Frisør og hudpleie instituttet. Jeg tok læretiden min hos Dada Hårstudio og fikk svennebrevet i 2016. 

​I september 2017 åpnet jeg Stylingspot. Jeg ville lage en salong som tilbydde både makeup og frisørtjenester, pluss at jeg kunne ta oppdrag utenfor salongen også. Jeg ville brukte begge utdannelsene mine og fortsette å ha en variert hverdag med salongarbeid og oppdrag utenfor salongen på fotoshoots, reklamejobber, teater, mm. Mens jeg startet salongen jobbet jeg på Frisør og Hudpleie Insituttet, som makeuplærer (i 3år) og frisørlærer (i 1 år). 

Nå har jeg vært utdannet frisør i 7 år og makeupartist i 10 år. Jeg storkoser meg på Stylingspot med mine fine kollegar: Ingrid og Nathalie. Jeg har veldig koselige kunder. Jeg liker min varierte hverdag, der jeg kan jobbe i salongen og være ute på oppdrag. 

Oppdrag utenfor salongen jobber jeg med Bergen storsenter, Fotograf Pernille Sommer, Galleriet, Mistrol, m.m. Tidligere har jeg jobbet med Sparkjøp, Oleana, Sundt, Norlender, m.m.

 

Kurs: 

  • Balayage, Reverse balayage og Foilwork Advanced kurs av Lotte Myrseth. 

  • Color Keys 1 og 2 av Loreal

  • Tape extentions kurs av Hairtalk

  • Gelenegler og shellac kurs av Negleakademiet

bottom of page